Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Horarios

palmaresesportiu

banner presentacio2017 18

Galeria Multimedia

 

II TORNEIG NADAL 2017 - PRE-MINI UB MIR

Amb l'arribada de les vacances de Nadal, els nostres equips Pre-Mini han aprofitat els dies 27 i 28 per disputar la segona edició del Torneig Pre-Mini U.B. MIR.

En el cas del Pre-Mini A, tanquem la nostra participació amb la primera posició després d'aconseguir sumar tres victòries. Pre-Mini A 45 - C.B. Nou Barris 39 En el primer partit del torneig, hem aconseguit la victòria tot i el mal partit dels nostres. Com a opinió personal, crèiem que en quant a concentració i intensitat hem disputat el pitjor partit del que portem de temporada. Això ha provocat que un rival, que en teoria no havia de presentar-nos problemes, ens ha posat contra les cordes, fent-nos arribar a l'últim quart amb un desavantatge de 7 punts. En linies generals, com ja hem dit el partit no ha estat bo. Moltes pèrdues de pilotes no forçades pel rival, sinó per la nostra falta d'atenció i per anar una i altra vegada mirant al terra. En defensa, tampoc hem estat al nostre nivell. Perduts per la pista sense saber a qui defensar i concedint moltes facilitats en l'1c1. Com a part positiva podem treure la reacció de tot l'equip en l'últim quart, en el que ens hem imposat com marcava la lògica, recuperant la nostra activitat defensiva que ens permet gaudir de nombroses accions de contra-atac.

Pre-Mini A 85 - C.N. Terrassa 35 Ja en el segon dia de torneig ens tocava enfrontar-nos en primer lloc contra el C.N. Terrassa. Teníem com a objectiu mantenir les bones sensacions i el ritme de joc mostrat en el darrer període del partit contra el C.B. Nou Barris. Objectiu aconseguit. Més enllà de les diferències entre ambdós equips, contents amb el treball realitzat pel grup. Tot i anar augmentant les diferències en el marcador, els nostres continuaven treballant sense importar el resultat i deixant de banda relaxacions. Nova victòria i només en restava un partit. Sant Gabriel de Ripollet, que també anava fins al moment amb ple de victòries, ens esperava en l'útim partit.

Pre-Mini A 61 - Sant Gabriel de Ripollet 55 Per temes d'horari, només acabar el partit contra el C.N. Terrassa ens va tocar disputar el partit contra Sant Gabriel de Ripollet. Físicament estàvem esgotats. Mentalment estàvem esgotats. No seria un partit fàcil. Inici fluix de partit on semblava que les cames no ens donaven per arribar a aturar les accions de contra-atac del rival i cometíem diversos errors que no són propis en nosaltres. Tot i això, ens recuperem ràpidament i retornem els parcials encaixats. Al descans, 30-28 favorable als nostres. En la segona part hem pogut veure a dos equips lluitant de tu a tu per la victòria (potser en excés). La permissivitat en els contactes ha fet que el joc s'endurís. En aquest sentit, el rival ha sapigut treure profit d'això, ja que en alguns instants nosaltres ens hem anat mentalment del partit i estàvem més centrats en veure que xiulava l'àrbitre. Greu error. Quan ja ens hem oblidat de l'àrbitre i ens hem dedicat a jugar a bàsquet hem recuperat la iniciativa en el marcador i hem sigut capaços de mantenir les diferències obtingudes. Destacar la capacitat dels jugadors d'aixecar-se en moments força complicats del partit i el seu esperit competidor. Tot i això, som conscients que certes actituds s'han de gestionar per tal d'evitar problemes futurs. Victòria i primera posició aconseguida.

CARLOS SERRANO I DAVID GONZÁLEZ

II TORNEIG NADAL PRE MINI Grup

II TORNEIG NADAL PRE MINI Participants

COLABORADORES

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Enlaces de Interés

CARNET UBMiR DESCOMPTES

Centre medic Mont-Reix
Comite Tecnic
Reglamento Fiba

© 2017 Club Unió Bàsquet MiR. Todos los derechos reservados.