Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

COMUNICAT Club UBMiR - Febrer 2021

Benvolguts pares, mares, jugadors i jugadores,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que, degut a la situació actual en la qual seguim sense poder haver iniciat competició, i el que és encara pitjor, sense saber si podrem arribar a competir en partits oficials aquesta temporada, tot i entenent que el fet de realitzar només sessions d’entrenaments sense competició, pot resultar complicat per a jugadors/es, entrenadors/es i a les famílies.

Des del Club hem mantingut la iniciativa, sempre que les disposicions sanitàries ens han deixat i l’ajuntament ens ha facilitat instal·lacions per poder-nos adequar, mantenir les sessions d’entrenament tot i pensant que tard o d’hora la Covid-19 serà un mal record.

També volem agrair als equips tècnics i a les famílies per l’esforç que realitzen, uns preparant sessions d’entrenaments, i d’altres, portant i recollint, acomodant-se als nous horaris per ajustar-nos a les exigències sanitàries i possibilitats municipals.

De la mateixa manera, us volem compartir, que actualment, s’ha aconseguit les instal·lacions de l’escola Elvira Cuyàs, on entrenen, en un mínim de dues sessions a la  setmana, tots els equips de formació, des dels equips premini fins a la categoria júnior.

Que us assabenteu que disposem de les instal·lacions descobertes al pavelló Miquel Poblet per poder entrenar als equips sèniors fins a la categoria sots-21, i per últim, que continuem treballant, perquè en tant bon punt puguem, iniciar sessions d’entrenament amb l’escoleta de bàsquet per a nens i nenes d’edats inferiors a la categoria premini. Com podeu observar, des del Club continuem motivats, pensant i treballant, per treure idees per superar els entrebancs que ens crea el conviure amb la Covid-19. Havent aconseguit reiniciar els entrenaments per a tots els equips del Club, de grans i de petits!

També us volem adreçar que el rebut corresponent a la quota del mes de gener resta anul·lat i no es presentarà a cobrament, i que la resta de pagaments queda de la següent manera:

  • Març: 80€
  • Abril: 60€

(Sempre i quan, la situació actual millori i la viabilitat econòmica del Club ho permeti).

Finalment, volem compartir amb vosaltres, pares i mares, la possibilitat de poder participar de les idees o feines diverses que la preparació de la propera temporada 21-22 ens exigeix, la qual cosa ens farà donar un passet més en l’organització, tant a nivell administratiu com esportiu, per aquesta raó, us volem adreçar  el nostre interès obert per si algú de vosaltres pogués ser capaç d’estar i participar des de la junta directiva.

Us continuarem informant, ja que des de la Junta Directiva i la direcció tècnica esportiva, continuem reunint-nos per anar afrontant aquesta temporada tant diferent i singular que ens està tocant viure.

UB MiR!!!

2021 02 02 Informacio important pares mares V2

© 2017 Club Unió Bàsquet MiR. Todos los derechos reservados.