Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

COMUNICAT Club UBMiR - Instal·lacions - Febrer 2021

COMUNICAT PER ALS MEMBRES DEL CLUB

Benvolgudes famílies UB MiR,

Com ja vam fer a la anterior circular, ens dirigim a vosaltres per traspassar-vos les últimes decisions al respecte de les noves mesures de seguretat sanitàries i que de bon gust, volem compartir, ja que us poden afectar.

Us volem informar que a la pista municipal de la Zona Esportiva Centre del carrer Bonavista, l’ajuntament inicia el muntatge de la calefacció i que té previst una durada d’unes tres setmanes, per la qual cosa, romandrà tancada.

El Miquel Poblet també estarà tancat aquesta setmana per preparar les eleccions.

Davant de tot això s'ha decidit mantenir els horaris i dies d’entrenament actuals a la pista de l’escola Elvira Cuyàs, i anar adaptant-nos als possibles nous canvis, que us intentarem notificar amb el temps suficient per tal que us pugueu organitzar de la millor manera possible.

També cal dir-vos ,que hem aconseguit les pistes del Reixac dimarts i dijous de 17:30 a 18:30, i d'aquesta manera poder iniciar els entrenaments de la nostra ESCOLA...Això també ens permet fer grups més reduïts de treball i formar grups bombolles.

Atentament,

UB MiR!!!

 

2021 02 08 Comunicat

La Junta Directiva

© 2017 Club Unió Bàsquet MiR. Todos los derechos reservados.