Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

C.B. SANTFELIUENC A (78) - UBMIR PRE-MINI MIXTO (66)

PRE MINI MIXTO 06052018Avui continuàvem el nostre camí visitant el Palau d'Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu. Gran partit, sens dubte. Però també podem dir que ha sigut el partit més complicat en l'aspecte mental. Tornem a casa amb una derrota quan semblava que per fi aconseguiríem la nostra primera victòria en aquesta fase regular. Centrant-nos en el partit. Probablement en certs moments del partit hem desplegat el millor joc en tot el que va de temporada. Un inici de partit tímid per part dels nostres, una mica descolocats pel gran ambient al pavelló, ens feia començar amb un petit desavantatge (14-4). Segon període, ja ubicats en el partit, sent conscients del que hem de treballar en tot moment,, que ens fa reduir les diferències del primer quart (18-16). Ja en el tercer període, aconseguim mantenir el nivell defensiu, però no tenim encert de cara a cistella, tot i les bones lectures de joc col·lectiu i de situacions de 1c1 (24-18). En el quart període recuperem l'encert i guanyem el període, però amb una diferència molt petita, que d'haver evitat els errors de concentració en defensa (passivitat en defensa del jugador amb pilota, perdre referències defensives, concedir esquenes, etc.) hagués estat més ampla. Tot i això, tenint en compte les circumstàncies que rodejaven al partit i els altibaixos que havíem tingut, marxem al descans 32-29. Ja en la segona part, podem identificar dos fases ben diferenciades. En la primera, en el cinquè i sisè períodes juguem probablement els millors minuts de la temporada. Gran treball defensiu dels vuit jugadors corretgint els errors de la primera meitat i ofensivament llegint correctament les diferents situacions d'1c1, passar i tallar, lectura de superioritats, etc. Al final del sisè període dominàvem el marcador per 44-56. En el setè i vuité períodes es va imposar el físic per sobre del joc. Davant un equip amb molts centímetres i amb una major rotació de jugadors que nosaltres. No obstant, no ptot servir d'excusa. Els últims 12 minuts vam perdre part de la concentració i vam ser superat. Al final, no aconseguim emportar-nos la victòria tot i el gran treball realitzat i la excel·lent actitud mostrada. Probablement, en els dos anys que portem junts amb aquest grup de jugadors, sigui la derrota més dura que hem pogut patir. De tot s'aprèn. Les derrotes no perduren en el temps, el treball dia a dia sí. Per tant, contents i conscients de l'evolució que anem veient setmana a setmana.

Dos setmanes de competició ens resten on la única cosa que podem fer és seguir treballant per millorar dia a dia i els resultats arribaran...potser no ara, però sí en el futur. A seguir endavant!

CARLOS SERRANO I DAVID GONZÁLEZ

© 2017 Club Unió Bàsquet MiR. Todos los derechos reservados.